di. jun 25th, 2024

Transportbedrijven, bouwondernemingen, agrariërs en ondernemingen die actief zijn in de industriële sector zweren bij het gebruik van sterke houten pallets. Pallets zijn cruciaal om zware spullen, kisten en materialen op te zetten, om die vervolgens in een magazijn te plaatsen of in te laden in vrachtwagens. De laatste jaren kiezen steeds meer grote bedrijven ervoor om betrouwbare gebruikte houten pallets op te kopen, in plaats van nieuwe houten pallets aan te schaffen. Deze trend is al jarenlang aan de gang. En echt bijzonder is deze ontwikkeling niet, wanneer je als ondernemer of bedrijfsleider de voordelen van gebruikte houten pallets voor jezelf op een rijtje zet. In dit artikel leggen we je uit waarom het voor jouw bedrijf een voordeel kan zijn om gebruikte pallets te kopen. 

Je laat zien dat je het milieu en duurzaamheid serieus neemt

Zo’n 20 tot 30 jaar geleden was als ondernemer of groothandel oog hebben voor milieu en klimaat nog geen groot issue. Maar de tijden zijn veranderd. Toeleveranciers, klanten en zakenrelaties zijn steeds hogere eisen gaan stellen aan duurzaamheid en zuinig omgaan met materialen en spullen. Recycling is dan ook dé trend van dit moment. En hoe kan je beter aan deze trend meedoen en je van je goede kant laten zien door gebruikte houten pallets in te zetten voor opslag en transport? Je wint er als bedrijf de sympathie van je klantenkring mee!

Je kiest met gebruikte houten pallets voor kwaliteit

Gebruikte houten pallets zijn recyclebaar en daarom aantrekkelijk, maar fijn is ook dat gerecyclede pallets van hout ook gewoon betrouwbaar zijn. Althans: als je kiest voor een betrouwbare en professionele leveranciers van dit soort pallets. Goede pallet leveranciers bieden naast een kwalitatief betrouwbaar product ook veel variatie aan. En pallets die volgens de ISPM-15 richtlijnen zijn bewerkt en daarom veilig voor internationaal transport gebruikt kunnen worden.

Je betaalt nooit te veel voor gerecyclede pallets van hout 

Houten pallets zijn sowieso voordelig geprijsd, maar financieel nog aantrekkelijker wanneer je kiest voor tweedehands exemplaren. Kwalitatief doen gebruikte pallets niet onder voor nieuwe pallets, dus waarom zou je als ondernemer een dief zijn van je eigen portemonnee? Kies daarom ook voor de voordelen van gebruikte houten pallets!

 

Door Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *