di. jun 25th, 2024

Waarom past een gietvloer zo goed in zoveel huizen? De laatste jaren zijn gietvloeren in populariteit aan een enorme opmars bezig. En dit is ook niet zo gek. gietvloeren zijn perfect voor allerlei soorten woningen. gietvloeren zijn de oplossing voor een elegante inrichting. Daarnaast zijn er nog tal van andere voordelen. In dit artikel gaan we er dieper op in.

Geschikt voor iedere woonruimte!

Gietvloeren zijn geschikt voor iedere woonruimte en iedere inrichting. Aan gietvloer kleuren is er ook een ruimte keuze. De meeste gietvloeren zijn gewoon standaard grijs. Dit past ook heel goed bij moderne inrichtingen. Maar, je kunt ook gietvloer kleuren krijgen naar eigen wens. De geschiktheid van de gietvloer is allround veruit het beste. Waar een laminaatvloer voor bijvoorbeeld een badkamer absoluut zeker niet geschikt is, is een giet vloer een prima oplossing voor de badkamer. Daarnaast is een gietvloer ongelooflijk makkelijk te reinigen. Je zult een stuk minder tijd kwijt zijn aan het schoonmaken.

Kleur- en slijtvast.

Een gietvloer is een slijt- en kleurvaste vloer. Wanneer we hem vergelijken met veer parketvloeren, dan is de kleur van de gietvloer compleet bestand tegen UV-straling. Dit betekent dat de gietvloer kleur te allen tijde egaal en mooi blijft. Op deze manier zul je op de duur ook geen kleurverschillen gaan zien. Je kunt de voor meer dan 20 jaar gebruiken zonder ook maar enige sporen van slijtage te zien! Hierdoor past een gietvloer perfect bij een elegante inrichting. Hij is strak, en modern.

Een stuk minder vuil en ongedierte in huis!

Een gietvloer is altijd vrij van ongedierte en andere soorten vuil. Wanneer je huisdieren of kinderen hebt, dan zul je uiteraard op de hoogte zijn van hoe belangrijk het schoonhouden van je huis wel niet is. Vervelende dingen zoals huisstofmijt, luizen en ander ongedierte kunnen zich gaan verbergen in kieren in de vloer. Wanneer je dan met schoonmaken klaar bent, dan komen ze tevoorschijn, dit wil je uiteraard absoluut niet. De gietvloer biedt geen plekken voor die ongedierte om zich te verschuilen. Dit zorgt voor een 75% reducering van ongedierte in de woning.

Besparingen in overtuigende cijfers.

Tot slot, een gietvloer is ook nog eens goedkoper dan een hoop andere vloeren die er te koop zijn. Althans, relatief gezien. gietvloer prijzen zijn niet goedkoop. Soms kunnen gietvloer prijzen oplopen tot €80 per vierkante meter. Dus, ja, een gietvloer is een behoorlijke investering. Maar, over de lange termijn kun je dit geld dubbel en dwars weer terugverdienen. Wanneer je de balans opmaakt over een termijn van ongeveer 20 of 30 jaar, dan zul je de besparingen in overtuigende cijfers terugzien. Een giet vloer vanwege de praktische voordelen op de korte, en vanwege de grote besparing op de lange termijn een veel meer voordelige optie dan andere vloersoorten, en hij past perfect bij jouw elegante inrichting!

 

Door Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *