zo. jul 14th, 2024

Ben jij al bekend met een stoomdouche? Het kan namelijk een grote verrijking van jouw badkamer zijn. Deze douchecabines kunnen jou echter namelijk veel voordelen opleveren. Dit begint al bij het gevoel van een welness, zonder dat je hiervoor het huis hoeft te verlaten. In plaats daarvan ga je gewoon naar jouw badkamer en neemt even een momentje voor jezelf. Door de stoom ga je zweten, waardoor jouw poriën helemaal gereinigd worden. Aan het einde heb je een schoon gevoel en kun je onder de gewone douche af gaan koelen en de rest schoonmaken.

Spieren en gewrichten worden verbeterd

Een stoomdouche is eenvoudig in gebruik. De temperatuur staat namelijk altijd op 45 graden, waardoor je niets meer in hoeft te stellen. Daarna zal de cabine er onder andere voor gaan zorgen dat de spanning in jouw spieren langzaam verdwijnt. De warmte zorgt er namelijk voor dat er ontspanning van de spieren komt. Ook heb je na jouw rustmoment minder pijn in gewrichten en botten. Je zult daarom een stuk flexibeler zijn en weer meer energie gaan krijgen. De werkzaamheden worden hierdoor ook weer een stuk eenvoudiger. Met slechts een paar minuten ben je weer fit.

Een betere huid verkrijgen

Er is echter ook voor jouw huid veel te bereiken met een stoomcabine. Door het zweten gaan jouw poriën open staan, waardoor bacteriën jouw lichaam gaan verlaten. Het schone gevoel dat je normaal niet hebt na het douchen, kun je hier dus wel mee gaan bereiken. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt ook direct gestimuleerd en het vochtbalans zal weer in balans komen. Verkoudheden zijn met een stoomcabine ook verleden tijd. Vrij ademen is alles wat er nog over blijft. Schaf daarom snel een cabine aan die bij je past, zoals van Sanifun bijvoorbeeld.

Door Admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *