• za. sep 24th, 2022

Elegant-wonen.nl

Blog met veel woon tips!

Hoe maak je glaswanden in de badkamer glanzend schoon?

DoorAdmin

jan 4, 2022

Veel kantoren en grote bedrijven kiezen ervoor om wanden van glas in hun ruimtes te laten plaatsen. Ook thuis zien we deze wanden steeds vaker terug. Deze speciale wanden hebben enorm veel voordelen die voor diverse situaties gelden. 

Zo ook in de badkamer. Douchegordijnen kunnen bijvoorbeeld enorm onhandig zijn en in de weg zitten. Douchecabines met glazen wanden zijn daarentegen een stuk eenvoudiger schoon te houden en nemen minder ruimte in beslag. Ook wanneer men liever de voorkeur geeft aan een inloopdouche, kunnen glazen wanden goed van pas komen. 

Ben je op zoek naar scheidingen binnen jouw bedrijf of huis? Kies dan voor glaswanden!

De voordelen van glaswanden

Zowel binnenshuis als op kantoor bieden de wanden vele voordelen. Wanneer je met veel mensen op één dezelfde afdeling zit, kan dit gezellig zijn maar ook enorm afleidend. Door scheidingen te creëren door middel van glaswanden, behoud je het gezellige gevoel maar is er minder kans op afleiding. 

Door de huidige situatie rondom COVID-19, zijn veel meer mensen (gedeeltelijk) thuis gaan werken. Huishoudens zitten ineens de volledige dag samen in één huis, misschien zelfs in dezelfde ruimte. Een glazen scheiding kan dan de privacy bieden die men nodig heeft zonder het huis ongezellig te maken.

Een andere ruimte waarin privacy enorm belangrijk is, is de badkamer. Daarom kan je voor badkamers van alle afmetingen glaswanden op maat laten maken. 

Waarom zijn glaswanden in de badkamer een goede keuze?

Glazen wanden in badkamers zijn een goede keuze wanneer je op zoek bent naar een efficiënte manier om de douche van de ruimte te scheiden. De wanden zijn dun en zorgen ervoor dat er geen water de rest van de ruimte instroomt. 

Je kunt kiezen voor een volledige cabine van glas, of simpelweg een inloopdouche met glazen wand om toch voor wat afscherming te zorgen. 

Daarnaast zijn deze scheidingen enorm eenvoudig schoon te maken en houden. Om het glas glanzend schoon te maken, gebruik je simpelweg een reiniger speciaal voor glazen wanden, gevolgd door een ruitenwisser of een doekje om de overtollige zeepresten mee af te nemen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.